Makter vi eldrebølgen og stadig høyere forventninger til helse?

Civita inviterte til frokostmøte på Café Christiania onsdag 23. august

Norge er et rikt land. Men er vi rike nok til å finansiere stadig flere som trenger eldreomsorg, og stadig høyere forventninger og større muligheter for helsevesenet? Kan staten og kommunene greie det alene, eller må vi slippe til private? Hva skal det offentlige ha ansvaret for, og hva må og kan vi ta ansvaret for selv? Og hvilken valgfrihet skal vi ha?

 

I panelet var: Bent Høie, helse- og omsorgsminister (H), og Torgeir Micaelsen, stortingsrepresentant og helsepolitisk talsperson i Arbeiderpartiet.

Se video fra frokostmøtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »