Hvordan styrke kvaliteten i norsk høyere utdanning?

Hvordan står det til med kvaliteten på universiteter og høyskoler i Norge? Er undervisningen og forskningen god nok, eller trenger vi reformer? Hvilke tiltak kan i så fall bidra til å styrke kvaliteten i norsk høyere utdanning, slik at vi ikke faller akterut i den globale konkurransen?

Se film fra frokostmøtet med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, leder av Norsk studentorganisasjon, Ola Magnussen Rydje, leder i Venstre, Trine Skei Grande, og professor ved Institutt for pedagogikk og forsker ved NIFU, Bjørn Stensaker.

 

Se innledningene her:

 

Se debatten her:

 

 

Møtet ble arrangert i samarbeid med Norsk studentorganisasjon (NSO).

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »