MINERVA: Oslo mot røkla


Er byene stedet for frihet, mangfold og verdiskaping, mens bygda er statisk, bakstreversk og reaksjonær? Eller er det slik at det er på bygda de egentlige verdiene skapes, og flyttestrømmen fra bygd til by er et resultat av et system som tvinger folk til å forlate den landlige idyllen?

Se Civita-TV fra frokostmøtet med stortingsrepresentant Per Olaf Lundteigen (Sp), leder av Oslo Byforum Erling Fossen, skribent og journalist Anne Viken og tidligere stortingsrepresentant Hallgrim Berg.

Se innleggene her:

Se debatten her:

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »