POLITIKK: Har Kristelig Folkeparti en fremtid?


Har KrF og kristendemokratisk tenkning noen fremtid i norsk politikk? Kristendemokratiet er en svært viktig politisk retning i mange europeiske land. Men hva er egentlig et kristendemokratisk parti? Hva skiller kristendemokratiet fra f. eks. liberalkonservatismen og sosialdemokratiet?

Se Civita-TV med Inger Lise Hansen, 2. nestleder i KrF, Knut Arild Hareide, stortingsrepresentant og tidligere statsråd, Helge Simonnes, sjefredaktør og administrerende direktør for avisen Vårt Land og mediekonsernet Mentor Medier og Pål Veiden, førsteamanuensis i sosiologi ved Høyskolen i Oslo.

Se innleggene her:

Se debatten her:

 


 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »