Det nye folkepartiet

Etter valget i 2005 begynte den store snuoperasjonen: Høyre skulle få et menneskelig ansikt. I dag ser vi konturene av det nye, store folkepartiet.

Men hvem er egentlig de nye høyrevelgerne? Har de blitt borgerlige, eller er de sosialdemokrater i forkledning? Og vil de tillate Høyre å føre høyrepolitikk?

Se film fra frokostmøtet med Sofie Mathiassen, politisk redaktør i Dagens Næringsliv, Jon Hippe, daglig leder i Fafo og  Jan Arild Snoen, journalist i Minerva.

Hør podcast fra frokostmøtet her: LINK
Se innleggene her:

Se debatten her:

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »