CIVITA-TV: Den norske venstresiden og det autoritære

Hvorfor har så mange venstreradikale pleiet en slik lidenskap for det illiberale? Hvorfor slet de med autoritære tilbøyeligheter? Og hvorfor var mange av dem uttalte fiender av det liberale demokratiet de har så stor glede og nytte av selv?

I panelet: Forfatter av boken Idealistene: Den norske venstresidens reise i det autoritære og historiker i Civita Bård Larsen, journalist og tidligere redaktør i Aftenposten Per Egil Hegge, forlagsredaktør i Cappelen Damm Anders Heger og debattredaktør i VG Hans Petter Sjøli.

Se Civita-TV fra boklanseringen og debatten.

Se innleggene her:


Se debatten her:
 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »