Styret

 • Paul-Christian Rieber er styreleder i Civita. Rieber har siden 1990 ledet GC Rieber og sitter som styreleder i en rekke selskaper i konsernet. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) i 1982 og har en MBA fra International Management Institute i Sveits fra 1986. Rieber har tidligere jobbet for blant annet Carino Co. Ltd., Canada og Nevi Finans Nederland B.V. Han har vært president i NHO og ledet NHOs Forum for familiebedrifter og aktivt eierskap, og har vært aktiv i Bergens Næringsråd.

 • Ingrid Stange

  Nestleder

  Ingrid Stange er nestleder i styret i Civita. Stange er leder for filantropisk rådgivning i Formuesforvaltning. Hun har lang erfaring fra strategisk ledelse, investeringsvirksomhet så vel som filantropi. Grunnlegger av Drøbak Montessori Skole og tidligere manager i McKinsey & Co og Lifo. Stange har en MBA fra UC Berkeley og NHH.

 • Tormod Andreassen

  Styremedlem

  Tormod Andreassen er styremedlem i Civita. Andreassen er rådgiver for seks kommunale pensjonskasser og meglerselskapet Nordnet. Han har bred erfaring som blant annet sjeføkonom i Kreditkassen og SpareBank 1 Gruppen. Medlem av to bransjestyrer i FNH, Økonomisk-politisk Hovedutvalg i Sparebankforeningen, ICCBE og styremedlem i Lifo og flere andre selskap. Ble innvalgt av Stortinget i Norges Banks Representantskap fra 2008 og er cand.oecon fra UiO.

 • Leiv Askvig

  Styremedlem

  Leiv Askvig er styremedlem i Civita. Askvig er administrerende direktør i Sundt AS. Han er i tillegg bl.a. styreleder i Oslo Børs VPS Holding ASA og Oslo Børs ASA, styremedlem i Verdipapir- sentralen VPS, Eiendomsspar / Victoria Eiendom, AS Toluma, Astrup Fearnley AS, Pandox AB, Agder OPS Veiselskap AS og Alfarveg AS. Askvig har tidligere erfaring fra 15 år i Sundal Collier & Co AS, hvorav 5 år som adm. dir. Han har i tillegg lederefaring fra USA og Sverige. Askvig er utdannet siviløkonom fra BI og AMP fra Harvard Business Scool.

 • Petter H. Brubakk

  Styremedlem

  Petter H. Brubakk er styremedlem i Civita. Brubakk er næringspolitisk direktør i NHO. Han har vært i NHO siden slutten av 1993 hvor han bl.a. har arbeidet med småbedriftspolitikk, offentlig sektor og politisk kontaktarbeid. I 2005 overtok han stillingen som direktør for NHOs næringspolitikk etter seks år som kommunikasjonsdirektør. Brubakk er også styreleder i Transportbrukernes Fellesorganisasjon og reserveoffiser med mange års tjeneste i Heimevernet.

 • Camilla Hagen Sørli jobber i familieselskapet Canica og er engasjert i flere prosjekter. Hun innehar styreverv i Jernia, Voss Vind, Canica og Civita. Camilla har en bred utdannelse innen business, samfunnsøkonomi, litteraturvitenskap og pedagogikk. BA fra Kings College London og MA fra UIO. Hun har arbeidserfaring fra Hakon gruppen, Kagge forlag, Wiksén Design og diverse andre engasjement.

 • Ragnhild Ulltveit-Moe har en bachelor fra Universitet i Bergen og NHH og en Master fra London School of Economics. Hun har vært styremedlem i Umoe AS siden 2001 og har tidligere jobbet med produksjon av bioethanol i Brasil i Umoe Bionergy og i United Nations Development Programme i Kina. Er i dag driftssjef i Burger King.

 • ***

  Tidligere styremedlemmer i Civita:

  Halvor Stenstadvold,
  James Stove Lorentzen,
  Westye Høegh (møtende vara),
  Johan H. Andresen,
  Sturla Henriksen,
  Harriet Berg,
  Jens Ulltveit-Moe,
  Kari Østerud,
  Finn Bergesen jr.,
  Aage Figenschou,
  Marianne Lie.