Styret

 • Paul-Christian Rieber er styreleder i Civita. Rieber har siden 1990 ledet GC Rieber og sitter som styreleder i en rekke selskaper i konsernet. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) i 1982 og har en MBA fra International Management Institute i Sveits fra 1986. Rieber har tidligere jobbet for blant annet Carino Co. Ltd., Canada og Nevi Finans Nederland B.V. Han har vært president i NHO og ledet NHOs Forum for familiebedrifter og aktivt eierskap, og har vært styreleder i Bergen Næringsråd.

 • Ingrid Stange

  Nestleder

  Ingrid Stange er nestleder i styret i Civita. Stange er leder for filantropisk rådgivning i Formuesforvaltning. Hun har lang erfaring fra strategisk ledelse, investeringsvirksomhet så vel som filantropi. Grunnlegger av Drøbak Montessori Skole og tidligere manager i McKinsey & Co og Lifo. Stange har en MBA fra UC Berkeley og NHH.

 • Ole Erik Almlid

  Styremedlem

  Ole Erik Almlid er viseadministrerende direktør i NHO. Han har tidligere vært nyhetsredaktør i Aftenposten, sjefsredaktør i Østlendingen og Hamar Dagblad, sjefredaktør og daglig leder i Avisenes Pressebyrå og politisk redaktør i Trønder-Avisa. Han har i tillegg hatt en rekke mellomlederstillinger og vært journalist i flere mediehus. Almlid er utdannet ved Journalisthøgskolen (Høgskolen i Oslo) og har studier innenfor statsvitenskap og psykologi.

 • Leiv Askvig

  Styremedlem

  Leiv Askvig er styremedlem i Civita. Askvig er administrerende direktør i Sundt AS. Han er i tillegg bl.a. styremedlem Eiendomsspar / Victoria Eiendom, Pandox AB, Toluma AS og Alfarveg AS. Askvig har tidligere erfaring fra 15 år i Sundal Collier & Co AS, hvorav 5 år som adm. dir., og han har vært styreleder i Oslo Børs VPS Holding ASA. Han har i tillegg ledererfaring fra USA og Sverige. Askvig er utdannet siviløkonom fra BI og AMP fra Harvard Business School.

 • Espen Søilen

  Styremedlem

  Espen Søilen er generalsekretær i Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF). Søilen er tidligere avdelingsdirektør for internasjonalisering og europapolitikk i NHO. Han er utdannet historiker med hovedfag fra Universitetet i Oslo og en doktorgrad fra Norges Handelshøyskole. Han har også bakgrunn som forsker, foreleser og forfatter.

 • Camilla Hagen Sørli jobber i familieselskapet Canica og er engasjert i flere prosjekter. Hun innehar styreverv i Jernia, Voss Vind, Canica og Civita. Camilla har en bred utdannelse innen business, samfunnsøkonomi, litteraturvitenskap og pedagogikk. BA fra Kings College London og MA fra UIO. Hun har arbeidserfaring fra Hakon gruppen, Kagge forlag, Wiksén Design og diverse andre engasjement.

 • Ragnhild Ulltveit-Moe har en bachelor fra Universitet i Bergen og NHH og en Master fra London School of Economics. Hun har vært styremedlem i Umoe AS siden 2001 og har tidligere jobbet med produksjon av bioethanol i Brasil i Umoe Bionergy og i United Nations Development Programme i Kina. Er i dag driftssjef i Burger King.

 • Tidligere styremedlemmer i Civita:

  Petter H. Brubakk
  Tormod Andreassen
  Halvor Stenstadvold
  James Stove Lorentzen
  Westye Høegh
  Johan H. Andresen
  Sturla Henriksen
  Harriet Berg
  Jens Ulltveit-Moe
  Kari Østerud
  Finn Bergesen jr.
  Aage Figenschou
  Marianne Lie