Styret

 • Paul Christian Rieber er styreleder i Civita. Rieber har siden 1990 ledet GC Rieber og sitter som styreleder i en rekke selskaper i konsernet. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) i 1982 og har en MBA fra International Management Institute i Sveits fra 1986. Rieber har tidligere jobbet for blant annet Carino Co. Ltd., Canada og Nevi Finans Nederland B.V. Han har vært president i NHO og ledet NHOs Forum for familiebedrifter og aktivt eierskap, og har vært styreleder i Bergen Næringsråd.

 • Ole Erik Almlid

  Styremedlem

  Ole Erik Almlid er viseadministrerende direktør i NHO. Han har tidligere vært nyhetsredaktør i Aftenposten, sjefsredaktør i Østlendingen og Hamar Dagblad, sjefredaktør og daglig leder i Avisenes Pressebyrå og politisk redaktør i Trønder-Avisa. Han har i tillegg hatt en rekke mellomlederstillinger og vært journalist i flere mediehus. Almlid er utdannet ved Journalisthøgskolen (Høgskolen i Oslo) og har studier innenfor statsvitenskap og psykologi.

 • Leiv Askvig

  Styremedlem

  Leiv Askvig er styremedlem i Civita. Askvig er administrerende direktør i Sundt AS. Han er i tillegg bl.a. styremedlem Eiendomsspar / Victoria Eiendom, Pandox AB, Toluma AS og Alfarveg AS. Askvig har tidligere erfaring fra 15 år i Sundal Collier & Co AS, hvorav 5 år som adm. dir., og han har vært styreleder i Oslo Børs VPS Holding ASA. Han har i tillegg ledererfaring fra USA og Sverige. Askvig er utdannet siviløkonom fra BI og AMP fra Harvard Business School.

 • Per Erik Engebretsen er styremedlem i Civita. Han er eier og daglig leder i Mesna Indstrier AS, et investeringsselskap med eiendom som hovedvirksomhet. Engebretsen er også styreleder i Ivar S. Løges stiftelse, en stiftelse som støtter allmennyttige formål i Norge og internasjonalt. Engebretsen var tidligere partner og medgrunnlegger i Union Gruppen, et megler- rådgivnings- og forvaltningsforetak med hovedfokus på eiendom. Engebretsen er siviløkonom fra Handelshøgskolen i Bodø.

 • Camilla er eier i Canica, et investeringsselskap som i hovedsak operere innenfor merkevare, handel og eiendom. Hun er styreleder i Jernia og The Well, i tillegg til å inneha styreverv i Kremmerhuset, Voss Vind og Canica. Camilla har en BA fra Kings College London og en MA fra Universitetet i Oslo, samt executive studier fra BI Oslo og Harvard University. Hun sitter i styret i tankesmien Civita, har diverse andre sosiale engasjement og leder Canicas Stiftelse som har fokus på medisinsk forskning, helse og utdannelse.

   

 • Espen Søilen

  Styremedlem

  Espen Søilen er generalsekretær i Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF). Søilen er tidligere avdelingsdirektør for internasjonalisering og europapolitikk i NHO. Han er utdannet historiker med hovedfag fra Universitetet i Oslo og en doktorgrad fra Norges Handelshøyskole. Han har også bakgrunn som forsker, foreleser og forfatter.

 • Ragnhild Astrup Tschudi er styremedlem i Civita. Hun er styreleder i menneskerettighetsorganisasjonen Den norske Helsingforskomité, som arbeider for menneskerettigheter med fokus på Øst-Europa, Russland og de tidligere Sovjetstatene, gjennom dokumentasjon, rapportering, undervisning og demokratistøtte. Hun har tidligere jobbet på Norsk senter for menneskerettigheter ved Universitet i Oslo. Hun er også styremedlem i familiefirmaet Skips AS Pegasus.  Blant andre verv er hun en aktiv osloborger med styreverv i flere kulturhistoriske foreninger, som Akershus Slotts Venner og Bogstad Gårds Venner. Hun er tidligere styremedlem i Miljøstiftelsen Bellona.  Ragnhild har en bachelorgrad i Soviet and Eastern European Studies fra the School of Foreign Service på Georgetown University i Washington DC, og russisk fra Universitetet i Oslo.

 • Tidligere styremedlemmer i Civita:

  Ingrid Stange
  Ragnhild Ulltveit-Moe
  Petter H. Brubakk
  Tormod Andreassen
  Halvor Stenstadvold
  James Stove Lorentzen
  Westye Høegh
  Johan H. Andresen
  Sturla Henriksen
  Harriet Berg
  Jens Ulltveit-Moe
  Kari Østerud
  Finn Bergesen jr.
  Aage Figenschou
  Marianne Lie