Hvor skal jobbene komme?

 

Civitafrokost onsdag 14. oktober

Må de nye jobbene komme i privat sektor, eller vil flere arbeidsplasser i det offentlige være redningen? Hva skal til for å få til jobbvekst i privat sektor? Hva skal statens rolle være i gründerpolitikken, i den generelle næringspolitikken og i det grønne skiftet?

I panelet var stortingsrepresentant Stefan Heggelund, Høyre, storingsrepresentant Espen Barth Eide, Arbeiderpartiet, sjeføkonom Elisabeth Holvik, SpareBank 1, og CEO Karl-Christian Agerup, Forskningsparken.

 

Se video fra møtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »