En gründerplan for vekstbedrifter?

Civita inviterte til frokostmøte på Café Christiania mandag 12. oktober. Omstilling krever at unge gründerbedrifter skaper flere arbeidsplasser enn tidligere. Vil Regjeringens gründerplan bidra til at gründere skaper morgendagens konserner? Og hva gjør andre land, som har vært gjennom omstilling etter finanskrisen uten oljepenger?

På frokostmøtet ble også Londonkapitlet i Skaperkrafts bok Konkurransekraft lansert.

Møtet var en del av Oslo Innovation Week og et samarbeid mellom tankesmiene Civita og Skaperkraft, og Abelia – NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter.

Se video fra frokostmøtet med professor Mark Hart ved Aston Business School og visedirektør ved Enterprise Research Centre i UK, Hans Rydstad, senior advisor i Carnegie Investment Bank, Sverige, Dilek Ayhan, statssekretær i nærings- og fiskeridepartementet og Håkon Haugli, administrerende direktør i Abelia.

Se innleggene her:

Se debatten her:

 

 

 

 

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »