Vil de maritime næringene merke regjeringsskiftet?

Har den maritime næringen i Norge det entreprenørskap, den innovasjon og den kompetanse som kreves for å holde seg blant de ledende i verden? Klarer Norge å møte konkurransen fra nye konkurrenter, spesielt i Asia? Hva gjør bransjen selv? Hva vil den nye regjeringen gjøre for de maritime næringene?

Se film fra frokostmøtet med næringsminister Monica Mæland (H), administrerende direktør i Norges Rederiforbund, Sturla Henriksen,  daglig leder i Maritimt Forum og tidligere statssekretær for Sp, Hege Solbakken og Remi Eriksen, Executive Vice President and COO i Det Norske Veritas GL Group.

Møtet arrangeres i samarbeid med Oslo Krets av Norges Rederiforbund.

 

Se innleggene her:

 

Se debatten her:

Hør podcast fra møtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »