Sp og Frp – partiene for folk flest?

Civita inviterte til frokostmøte onsdag 5. april

Både Sp og Frp sier at de er partier for folk flest. Men er det en riktig analyse? Hva er felles, og hva skiller de to partiene? Hvordan vil de nasjonale og anti-elitistiske strømningene i Europa påvirke den norske valgkampen? Hvilke problemer og muligheter skaper tidsånden for de ulike partiene?

I panelet var: Politisk redaktør i Bergens Tidende, Frøy Gudbrandsen, sjefredaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum, sjefredaktør i Nationen, Irene Halvorsen, og politisk redaktør i Nordlys, Skjalg Erik Fjellheim.

Se video fra møtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »