Norge er et av verdens beste land for homofile. Men fortsatt er «homo» et skjellsord i skolegården. Hva har vi oppnådd, og hvor går veien videre?

Civita inviterte til frokostmøte på Café Christiania onsdag 21. juni

Norge er verdens nest beste land for homofile, bare slått av Malta. Hvordan kom vi dit, og hvem skal ha æren? Hva forteller historien, hvor står homosaken i dag, og hva må skje nå?

I panelet var: Erling Lae, tidligere fylkesmann i Vestfold og byrådsleder i Oslo (H), Kjell Erik Øie, generalsekretær i Plan, tidligere leder av Det norske forbundet av 1948 og statssekretær (Ap), Anne Holt, forfatter, advokat og tidligere justisminister (Ap) og Bent Høie, helse- og omsorgsminister (H).

 

 

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »