Hvordan vinne valg?

Hva skal til for å vinne valg? Holder det med god kommunikasjon, eller trengs det også god politikk? Kan partiene planlegge og styre en valgkamp, eller er det mediene som bestemmer? Hva betyr sosiale medier? Og hva betyr negative kampanjer, spinn og taktikkeri? Er det image eller fakta som trekker velgere?

Se video fra frokostmøtet onsdag 22. april  med idéhistoriker og forfatter Tarje Skirbekk, som tidligere har arbeidet med politisk kommunikasjon og strategi for Arbeiderpartiet, seniorrådgiver i Gambit Hill+Knowlton Strategies og tidligere statssekretær og mangeårig rådgiver for Kristin Halvorsen (SV), Roger Sandum, partner i First House og tidligere stortingsrepresentant for FrP, Tor Mikkel Wara, og tidligere journalist, blogger og stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde (Høyre).

Se innleggene her:

Se debatten her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »