Er styringspartiene i Europa i krise?

Civitafrokost onsdag 25. november kl. 8.00

Hva skal til for at de sosialdemokratiske partiene i Europa greier å reise seg igjen? Hva skal til for at de store borgerlige partiene skal lykkes? Er det et problem at styringspartiene mister oppslutning, eller får vi et mer velfungerende demokrati med flere mindre partier? Hvor er Høyre og Arbeiderpartiet om 5 – 10 år?

Se video fra møtet med Raymond Johansen, byrådsleder for Arbeiderpartiet i Oslo, Torbjørn Røe Isaksen fra Høyre og Johannes Bergh, forsker og leder av Stortingsvalgundersøkelsen ved Institutt for samfunnsforskning.

Samtalen ble ledet av Kristin Clemet og foregikk uten publikum.

Se video fra møtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »