Virker bistand?

Restaurant Christiania

Civita inviterer til frokostmøte om bistand tirsdag  15. mai kl. 8.00 – 9.30.

 

MØTET ER FULLTEGNET, MEN VIL BLI STREAMET PÅ DENNE SIDEN

Er bistand viktig for å utrydde fattigdom og skape økonomisk vekst? Eller holder vi oss med myter om hva bistanden kan utrette? Kan bistanden gjøre vondt verre, eller gjør den også godt? Kan bistanden innrettes på en annen måte, slik at den virkelig er til hjelp?

I panelet: Nikolai Astrup, utviklingsminister (H), Hilde Frafjord Johnson, generalsekretær i KrF og tidligere utviklingsminister og Svein Dale, tidligere fagdirektør for utviklingspolitikk i UD og forfatter av notatet «Myter om bistand», som publiseres i forbindelse med møtet.

Det serveres frokost fra kl. 7.30, og det blir anledning til å stille spørsmål.

Møtet finner sted på Christiania, Nedre Vollgate 19, inngang i Stortingsgaten.

Møtet blir også streamet på våre hjemmesider.

Møtet er fulltegnet og registreringen stengt, men du kan få plass på ventelisten ved å sende en e-post til cathrine@civita.no.

Det vil bli ståplasser til de som kommer sent til møtet.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »