Verdenshistorie på tre timer med Terje Tvedt

Møtet streames uten publikum

Se livesendingen her:

Civitakveld tirsdag 2. mars
kl. 19.00 – 22.00

 

Hvordan kan vi forstå de lange linjene i menneskets historie?

I kveldens møte vil historiker Terje Tvedt, i samtale med Eirik Løkke, drøfte den moderne verdens fremvekst: Fra de første sivilisasjonene til Vestens dominans og europeisk kolonialisme, samt USAs historiske rolle og den økte rivaliseringen med Kina. Tvedt vil også belyse klimaets utvikling, samt dele sine tanker om hvordan vår forståelse av fortiden er farget av samtiden.

Møtet vil foregå uten publikum og sendes på denne nettsiden og på vår Facebookside.

Terje Tvedt svarer på spørsmål mot slutten av møte. Spørsmålene sender du til oss under sendingen via Twitter med #Civitakveld, eller i selve streamen på Facebook.

Velkommen!

Melder du deg på under vil vi sende deg en reminder
samme dag med linker til streamen.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »