Rusreform

Sentralen

 Civita inviterer til frokostmøte på Sentralen torsdag 15. februar kl. 8.00 – 9.00.

 

MØTET ER FULLTEGNET, MEN DET VIL BLI STREAMET PÅ DENNE SIDEN.

Regjeringen har varslet en rusreform som skal overføre ansvaret for reaksjoner på bruk og besittelse av illegale rusmidler fra justissektoren til helsesektoren. Men hvordan skal dette konkret gjennomføres? Og finnes det et flertall på Stortinget som ønsker det samme?

I panelet: Bent Høie, helseminister for Høyre, Bård Standal, nestleder i Foreningen Tryggere Ruspolitikk, Tone Tellevik Dahl (Ap), byråd for eldre, helse og arbeid i Oslo og Bård Hoksrud (Frp), medlem av Helse- og omsorgskomiteen.

Det serveres frokost fra kl. 07.30, og det blir anledning til å stille spørsmål.

NB: Merk at møtet finner sted på Sentralen, Øvre Slottsgate 3.

Møtet blir også streamet på våre hjemmesider.

Velkommen!

 

 

MØTET ER FULLTEGNET, MEN DET VIL BLI STREAMET PÅ DENNE SIDEN.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »