Kunst og Revolusjon

Nationaltheatret

Civita og Nationaltheatret inviterer til frokostmøte i publikumsfoajeen
på Nationaltheatret 
onsdag 4. oktober kl. 8.00 – 09.00.

 

Om politisk kunst og politisk virkelighet, med bakgrunn i Christian Lollikes stykke Revolusjon som settes opp på Nationaltheatret denne høsten.

I hvilken grad makter kunsten å forandre den politiske virkeligheten? Hvilke politiske forhold skaper den mest revolusjonære kunsten?

Politiske kunstnere er ofte radikale samtidig som det liberale demokratiet har gitt langt bedre rammevilkår for kunstnere og fritenkere enn revolusjonære systemer. Er det et paradoks, eller bare en kjedelig innvending? Og ikke minst: Kan hvem som helst delta i diskursen om den politiske kunstens premisser og gjennomslagskraft?

I panelet: Hanne Tømta, teatersjef Nationaltheatret, Agens Moxnes, journalist i NRK, Bente Roalsvig, prosjektdirektør i Fritt Ord, og Bård Larsen, historiker i Civita.

 

Les mer om forestillingen Revolusjon her!

Møtet finner sted i publikumsfoajeen på Nationaltheatret.

Det serveres kaffe og frokost fra klokken 07.30.

Programmet starter klokken 08.00.

Møtet blir også streamet på våre hjemmesider.

Velkommen!

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »