Kan vi stole på meningsmålingene?

Symposium i Kirkegaten 1, Arendal

Civita inviterer til politisk aften i forbindelse med Arendalsuka tirsdag 15. august kl. 19.00-20.30

Valgkampen preges i stor grad av meningsmålinger. Men kan vi stole på meningsmålingene? Og hvilken rolle spiller meningsmålingene for valgkampen? Hvordan gjennomføres målingene, og hvordan kan byråene unngå feilkilder? Hvordan brukes meningsmålingene av politikere og medier? Kan meningsmålinger i seg bli selvoppfyllende profetier og ende opp med å påvirke valgutfallet?

Professor Johan Giertsen, fra Poll of Polls, innleder om hvordan meningsmålingene ser ut én måned før valget.

I panelet: Johan Giertsen, redaktør i Poll of Polls, Kjetil Løset, journalist i TV2 og Henrik Høidahl, seniorrådgiver i Opinion AS.

Tidspunkt: Tirsdag 15. august kl. 19.00-20.30

Sted: Symposium i Kirkegaten 1, Arendal

Påmelding via Facebook her!

Velkommen!

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »