Hvem blir Frankrikes neste president?

Café Christiania

Civita inviterer til frokostmøte onsdag 3. mai kl. 8.00 – 9.30

Det franske presidentvalget har vært det mest uforutsigbare på lang tid. Meningsmålingene viser at Marine Le Pen og den sentrumsorienterte Emmanuel Macron er favoritter til å vinne første valgrunde 23.april, med Macron  som favoritt i siste runde 7. mai. Men oppslutningen om de fire mest aktuelle kandidatene endrer seg raskt.  Så hvem blir Frankrikes neste president? Hvilken betydning vil presidentvalget ha for Frankrike og Europa?

I panelet: Franck Orban, førsteamanuensis ved Høgskolen i Østfold, Pernille Rieker, seniorforsker ved NUPI og Kaj-Martin Georgsen, direktør for samfunnsansvar og næringspolitikk i DNB og en kjenner av fransk politikk.

Det serveres frokost fra kl. 07.30, og det blir anledning til å stille spørsmål.

Møtet finner sted på Café Christiania, Nedre Vollgate 19, inngang i Stortingsgaten.

Møtet blir også streamet på våre hjemmesider.

Velkommen!

Påmelding til arrangement

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »