Hva betyr presidentvalget i USA for forholdet til EU?

Møtet streames uten publikum

Civitalunsj onsdag 4. november kl. 11.30-12.30

Europa har vært USAs nærmeste allierte siden slutten på den andre verdenskrig. Men de siste årene, og spesielt under president Donald Trump, har dette forholdet endret seg. USA ser også ut til å være mindre villig til å forplikte seg til internasjonale avtaler og et transnasjonalt samarbeid enn tidligere.

Hvordan vil dette påvirke utviklingen i det europeiske samarbeidet innen EU og hva vil det bety for Norges forhold til EU og til USA?

I panelet: Kate Hansen Bundt, generalsekretær i Atlanterhavskomiteen, Janne Haaland Matlary, professor ved UiO og Ulf Sverdrup, direktør ved NUPI.

Lunsjmøtet arrangeres i samarbeid med Europabevegelsen.

Møtet vil foregå uten publikum og streames på denne nettsiden og på vår Facebookside. Vi vurderer fortløpende muligheten for å kombinere både live stream og et begrenset publikum.

Det vil være mulig å stille spørsmål via Twitter med hashtag #civitafrokost og i selve streamen på Facebook.

Velkommen!

Melder du deg på under vil vi sende deg en reminder dagen før med linker til streamen.

Påmelding til arrangement

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »