Fra kunst til industri, fra idé til BNP

Café Christiania

Se live streaming fra kl. 8.00 her:

Civita og Riksteatret inviterer til frokostmøte på Café Christiania tirsdag 30. august kl. 8.00-9.30

Karl Ove Knausgårds litteratur er en stor kommersiell suksess. Vi spør hvordan vi kan forstå kunsten som et bidrag til BNP. Er det bra at kunst kommersialiseres, eller mister kunsten da sin egenart som fri og uavhengig?

panelet_300816_web

 

 

 

 

 

 

Riksteatrets sjef Tom Remlov innleder. I panelet: Jo Nesbø, siviløkonom, musiker og forfatter, Ingrid Røynesdal, adm. dir. Oslo-Filharmonien, Bjørn Gabrielsen, journalist Etter Børs i DN og Fredrik Winther, adm. dir. Oslo Business Region.

Det serveres frokost fra kl. 07.45, og det blir anledning til å stille spørsmål.

Møtet finner sted på Café Christiania, Nedre Vollgate 19, inngang i Stortingsgaten.

Møtet blir også streamet på våre hjemmesider.

Velkommen!

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »