Amazonas brenner

Christiania

Civitafrokost torsdag 19. september kl. 8.00 – 9.15

 

Det brenner i deler av Amazonas. Hvem har skylden? Hvor skadelig er det for klimaet? Hva kan Norge gjøre for å stoppe brannene og dempe skaden? Og hva bør skje med den handelsavtalen Norge og EFTA nettopp har inngått med Brasil?

I panelet: Ola Elvestuen, klima- og miljøminister, Bård Harstad, professor ved økonomisk institutt ved Universitetet i Oslo, Kristin Halvorsen, direktør ved CICERO Senter for klimaforskning og Øyvind Eggen, leder i Regnskogfondet.

Dørene åpner kl. 7.30, og det blir anledning til å stille spørsmål.

Møtet finner sted på Christiania, Nedre Vollgate 19, inngang i Stortingsgaten.

Møtet blir også streamet på våre hjemmesider.

VELKOMMEN!

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »