Oslo Freedom Forum 2020

Fra torsdag 24. september kl. 15.00 norsk tid!

 

Grunnet Covid-19 arrangeres årets konferanse kun virtuelt, med direktesendinger fra New York torsdag 24. september fra kl. 16.00 og fredag 25. september.

Les mer om hvordan du kan delta og meld deg på her!

 

 Se video fra fjorårets konferanse i Oslo:

 

Oslo Freedom Forum er en møteplass for verdens fremste teknologientreprenører og menneskerettighetsforkjempere. Dissidenter, aktivister, ledere, journalister, politikere, entreprenører og forskere deltar og forteller om sine erfaringer og ideer.

Civita er en av Oslo Freedom Forums partnere, sammen med Amnesty International, Plan Norge, LIM og Den norske Helsingforskomité.

Konferansen kan også følges på TwitterFacebook, og Instagram

Les mer om årets innledere og program på oslofreedomforum.com

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »