Liberal halvtime: En liberal hyllest til velferdsstaten

Episode 45 av Civitas podcast «Liberal halvtime» er nå ute.

Velferdsstatens betydning for å sikre alle borgere muligheten til et godt liv, er i stor grad anerkjent. Men hvordan vokste velferdsstaten frem? Hva har vært de viktigste debattene? Og hva er de viktigste utfordringene fremover? Gjest: Ann-Helen Bay, dekan ved Fakultet for Samfunnsvitenskap, OsloMet og medlem av Civitas fagråd.

Podcasten finnes tilgjengelig i iTunes, i Spotify, i mange andre vanlige podcast-apper, samt på nett.

Send oss gjerne tilbakemeldinger, ris, ros, forslag til hva vi skal snakke om og hvem vi bør invitere.

Abonnér gjerne på podcasten, og gi oss en vurdering!

Her kan du spille av podcasten direkte: 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »