Broken Society

«Mens den tidligere uroen, med protesterende/vandaliserende studenter og streikende fagforeninger, hadde klar politisk bakgrunn og klare politiske mål, er det vanskelig å finne tydelige indikasjoner på det nå, etter at demonstrasjonen mot det som later til å være et forkastelig politidrap utartet seg til gatekamper. De midler som tas i bruk, kan på ingen måte kalles demokratiske.

Likevel må det på lengre sikt finnes politiske løsninger.»

Rådgiver i Civita, Marius Doksheim, skriver om opptøyene i Storbritannia på Minervanett.no.

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »