MILJØ: Økonomisk frihet og bærekraftig utviklingRoss E. Burkhart og Indra de Soysa har forsket på koblingen mellom økonomisk frihet og miljø, og konkluderer med at økonomisk frihet ser ut til å øke sannsynligheten for bærekraftig utvikling. "Påstanden om at globalisering og spredningen av liberale, frie markeder truer planeten, er kanskje overdrevet," skriver forskerne i dette notatet.

Last ned og les notatet her: capitalism_and_environment

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »