INNVANDRING: Norge – et Ekstremistan?

Hva gjør innvandringen med Norge? Er vi i ferd med å bli et Ekstremistan, slik Aslak Nore hevder i sin nye bok? Se film fra Civitas frokostmøte og innleggene til forfatter Aslak Nore, professor og leder for Brochmann-utvalget, Grete Brochmann og professor og prosjektleder i Civita Torkel Brekke.

Les også Civitas bok "Migrasjon og frihet". Boken kan bestilles eller lastes ned her!

Se innleggene fra frokostmøtet her:

Se debatten her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »