VALG: Jens Stoltenberg på Civitas valgfrokostJens Stoltenberg deltok onsdag 26. august på det første av Civitas valgfrokostmøter. Her presenterte han sin visjon for landet, og forklarte hvorfor det er viktig for ham at Arbeiderpartiet vinner valget. Han valgte i foredraget å fokusere på "den norske modellen" og finanskrisen. Her kan du se hele foredraget og spørsmålene fra salen, og for å melde deg på de gjenværende valgmøtene trykker du her.

Se Stoltenbergs innlegg her:

Se spørsmålsrunden fra møtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »