FRYKT: Islamisme, Norge og mental kapitulasjon

– Frykt for konsekvensene og naive forestillinger om multikulturalisme gjør oss sårbare for sharia, skriver Bruce Bawer i det amerikanske tidsskriftet City Journal. Bawer skriver om norsk feighet i møte med islamismen. Finn Graff, Unni Wikan, Tor Erling Staff og ikke minst Regjeringen, får lite rosende omtale i artikkelen. På den annen side fremheves Walid al-Kubaisi og Vebjørn Selbekk som modige.

Elsker vi friheten like høyt som de hater den, spør Bruce Bawer i artikkelen.

Les hele artikkelen i City Journal, tidsskriftet til den amerikanske tankesmien Manhattan Institute.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »