FARE: Politisert vitenskap

Michael Chrichton, mest kjent for bestselgende bøker som Jurassic Park, har også skrevet om klimaspørsmål i den kontroversiell boken State of Fear. I denne artikkelen advarer Chrichton mot en debatt om klimaspørsmål og miljøvern som ikke er åpen, kritisk og basert på fakta. Ved å vise til erfaringene fra nær historie minner han om hvor alvorlig galt det kan gå når vitenskap politiseres og kritiske røster effektivt undertrykkes.  

Les artikkelen

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »