Frokostmøte torsdag 16. feb: Muligheter for alle

CIVITA lanserer boken «Muligheter for alle – dynamisk vekst i en liberal markedsøkonomi» på frokostmøte 16. feb. (kl 0800 – 0945)


Lansering av boken «MULIGHETER FOR ALLE – Dynamisk vekst i en liberal markedsøkonomi» av Lars Peder Nordbakken.


De fleste er enige om at økonomisk vekst er et resultat av økt produktivitet. Men hva er det som skaper økt produktivitet? Hvordan kan vi best forstå vekstens dypereliggende kilder i en åpen markedsøkonomi preget av globalisering og dynamisk konkurranse? Hvilke grunnleggende utfordringer står vi overfor i norsk økonomi, og hvordan bør vi møte dem? Er det bare et spørsmål om økonomi?


 


Dette er de sentrale spørsmålene forfatteren drøfter i denne innføringen i betydningen av liberale verdier og en åpen og innovasjonsdrevet økonomi.


I debatten deltar Venstres leder Lars Sponheim.


Meld deg på her


Boken deles ut til alle deltakere på seminaret.


Det serveres frokost fra kl 0745.


Konferansen finner sted på Hambro’s i Rosenkrantz gt.3, og det vil bli anledning til spørsmål.


VELKOMMEN!


 


 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »