Osloskolen: På rett vei eller ute av kurs?

Civitafrokost tirsdag 27. august

Osloskolen er både beundret og beryktet. Men hva skjer egentlig i Osloskolen? Hva har den oppnådd, hva kan forbedres, og hva må forkastes? Konfliktene om skolepolitikken har vokst under det nåværende byrådet. Men hva vil egentlig SV, Ap, Rødt og MDG med Osloskolen? Og hva vil Høyre, Venstre og de andre borgerlige partiene? Og vil elevene i videregående opplæring beholde fritt skolevalg, dvs. karakterbasert opptak?

De to ordførerkandidatene  Marianne Borgen (SV) og Saida Begum (H) møttes til debatt. Med seg hadde de også nestleder for kultur- og utdanningskomiteen i Oslo, Eivor Evenrud (Rødt) og bystyrekandidat for Venstre, Haakon Riekeles.

Se video fra frokostmøtet her:

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »