Norsk arbeidsliv – trygt eller truet?

Civita inviterte til frokostmøte på Café Christiania mandag 28. august

Hvordan skal den norske arbeidslivsmodellen møte fremtiden? Hvordan må den endres når alt annet er i forandring? Hva må gjøres for at vi skal beholde et velordnet arbeidsliv i møte med ny teknologi og nye mønstre i migrasjon og internasjonal handel? Hva blir konsekvensene av de endringene regjeringen har gjort, og hva skjer i neste stortingsperiode?

I panelet var: Anniken Hauglie, arbeids- og sosialminister (H), Hadia Tajik, nestleder i Arbeiderpartiet, og Sveinung Rotevatn, stortingsrepresentant (V).

Se video fra frokostmøtet her:

Se innleggene her:

Se debatten her:

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »