Hvorfor har næringslivet så dårlig omdømme?

Civita inviterte til frokostmøte på Café Christiania torsdag 15. juni.

Hvorfor er holdningene til næringslivet dårligere i Norge enn i våre naboland Danmark og Sverige? Hva skjer hvis folk ikke er opptatt av sammenhengen mellom verdiskaping og velferd? I årene som kommer, vil vi bli enda mer avhengig av et konkurransedyktig næringsliv. Spiller det da noen rolle hva folk synes om næringslivet? Og hvorfor heier nordmenn på idrettsprestasjoner, men ikke på mennesker som lykkes med å skape arbeidsplasser og verdier for samfunnet?

I panelet var: Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i NHO, Einar Lie, historiker og professor ved UiO, PJ Anders Linder, sjefredaktør og administrerende direktør i Axess og Bjørn Dæhlie, forretningsmann og tidligere langrennsløper.

Møtet ble arrangert i samarbeid med NHO.

Se video fra frokostmøtet her:

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »