Da mennesket skapte verden

Da mennesket skapte verden

Se deg rundt! Velstand, teknikk, kunnskap og muligheter som vi hver dag tar for gitt. Hvordan ble alt dette, som inntil for få generasjoner siden var helt ukjent, en del av hverdagen? En ublodig revolusjon ble innledet for rundt 200 år siden – en revolusjon som frigjorde menneskelig skaperkraft og kreativitet. Den prisbelønnede svenske forfatteren og idehistorikeren, Johan Norberg, har skrevet historien om velstandsutviklingen og dens viktige forutsetninger. Boken er et kampskrift mot den kontrolliver, misunnelse og redsel som truer friheten i dag. Med denne boken går Norberg rett inn i dagens aktuelle debatter om regulering av markeder, bedrifters samfunnsansvar, miljø, lykke og konsum.

Bestill publikasjon

Da mennesket skapte verden

kr 199,- inkl. porto

Bestill publikasjon

  • Pris: Kr 199,00 Antall:
    Inkl. porto
  • Du kan benytte følgende betalingskort:

    Verified by Visa Visa Electron Visa Mastercard Securecode Mastercard Maestro Eurocard

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »