Synd og det moderne mennesket

I Minervas nye utgave har vi invitert syv forskjellige forfattere og samfunnsdebattanter til å skrive om de syv dødssyndene i vår tid. Synd er et begrep mange forbinder med gammeldags religion. Er det et relevant begrep for å forstå mennesker i et moderne, sekulært samfunn?

Se film fra frokostmøtet med Espen Ottosen, informasjonsleder i Misjonssambandet og styreleder i tankesmien Skaperkraft, Elisabet Thorsen, sokneprest i Oslo Domkirke, Hanne Grasmo, leder av LHBT-senteret og tidligere redaktør av Cupido og Didrik Søderlind, redaktør i Humanist og fast spaltist i Minerva.

 

Podcast fra møtet finner du her.

 

Se innledningene her:

Se debatten her:

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »