Pseudoarbeid – er mye av det arbeidet vi utfører bortkastet eller unødvendig?

Video fra møtet ser du her:

Civitakveld onsdag 3. november kl. 19.00

Hva er pseudoarbeid, og hva skjer dersom vi kutter ut alt unødvendig arbeid? Blir det massearbeidsløshet, får vi for mye fritid, eller finner vi andre mer meningsfylte og nyttige måter å arbeide på?

Dennis Nørmark og Anders Fogh Jensen har skrevet boken Pseudoarbeid: Hvordan vi fikk det travelt med å gjøre ingenting. Boken er solgt i mer enn 40 000 eksemplarer i Danmark og er nå kommet på norsk. Ifølge forfatterne finnes pseudoarbeid overalt, men det er et tabu å ta det opp eller å si at man ikke har det travelt på jobb.

Møtet foregikk uten publikum og ble sendt på denne nettsiden og på vår Facebookside.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »