Norge og verden

Civita inviterte til frokostmøte på Café Christiania torsdag 30. november kl. 8.00 – 9.30

Norge har ikke bare hatt en aktiv rolle ute i verden. Verden har også kommet til Norge. Forfatter Terje Tvedt hevder Norge de siste femti årene har beveget seg fra «ettpartistat» til å bli en flerkulturell stat. Hvilke politiske tanker har vært dominerende i norsk utenrikspolitikk og hvordan har det påvirket det norske samfunnet?

I panelet: Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (Høyre), Terje Tvedt, professor og forfatter av Det internasjonale gjennombruddet – Fra «ettpartistat» til flerkulturell stat og Bård Vegar Solhjell, tidligere statsråd og stortingsrepresentant for SV.

Se video fra første del av frokostmøtet her:

Se video fra andre del av frokostmøtet  her:

 Hør podcast fra møtet her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »