VIDEO: Frokostmøtet om narkotikapolitikk

Har narkotikapolitikken i Norge vært vellykket, eller trenger vi en helt ny politikk? Bør bruk og besittelse av narkotika være kriminelt? Bør marihuana legaliseres? Og vil den globale krigen mot narkotika virke, eller bør den avblåses? Det var spørsmålene som ble stilt da Civita inviterte til frokostmøte 14. april. I panelet satt justisminister Knut Storberget (Ap), leder av Stoltenberg-utvalget, Thorvald Stoltenberg, professor ved UiO, Willy Pedersen og ansvarlig redaktør i Minerva, Nils August Andresen. Se også ukens Economist-leder om effektene for Mellom-Amerika, og Unge Venstre-leder Sveinung Rotevatns kronikk om møtet.

Innlegg:

 


Debatt:

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »