Frokostmøte om Margaret Thatcher

Civita arrangerte 26.1.12 frokostmøte om arven etter Margaret Thatcher. Se video fra møtet under.

Filmen «The Iron Lady», med norgespremiere 3. februar, har aktualisert den politiske arven etter Margaret Thatcher. De økonomiske reformene, deriblant omfattende privatiseringer, møtte stor motstand, og konsekvensene er fremdeles omdiskutert.

Var politikken nødvendig for å redde den britiske økonomien, eller var de sosiale omkostningene for store? Hvordan bedømmer vi Thatchers politiske ettermæle mer enn 20 år etter at hun gikk av som britisk statsminister?

I panelet:
Siv Jensen, leder av FrP
Kjetil Wiedswang, kommentator Dagens Næringsliv
Øivind Bratberg, Institutt for Statsvitenskap og ekspert på britisk politikk

Innleggene:

Debatt/ spørsmål fra salen:

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »