Forstå USA: Bernie Sanders

Litteraturhuset i Bergen og Civita inviterte til samtale med Zack Exley 5. mai 2018 kl. 16.00-17.00.

 

 

Senator Bernie Sanders skapte en politisk revolusjon da han under valgkampen i 2016 evnet å begeistre millioner av amerikanere med sitt budskap om økonomisk omfordeling og sosial rettferdighet. Hvordan kunne en selverklært sosialist som Bernie Sanders lykkes så godt i USA? Og kan Bernie Sanders bli president i 2020? Hva er utfordringene og mulighetene for venstresiden i USA?

Zack Exley var seniorrådgiver for Bernie Sanders presidentkampanje i 2016 med ansvar for digital kommunikasjon. Exley intervjues av historiker og rådgiver i tankesmien Civita, Eirik Løkke.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »