Er den politiske friheten under press?

Litteraturhuset i Trondheim og Civita inviterte til frokostmøte tirsdag 15. mai kl. 08.00—09.30.

 

 

Hva er frihet? Hva skal vi med det? Er det liberale demokratiet vi har i Norge den beste måten å fremme friheten på, eller finnes det alternativer? Har vi mer eller mindre frihet nå enn før, og hva er det som truer vår frihet og det liberale demokratiet i dag?

I panelet: Lars Fr.H. Svendsen, filosof og forfatter, Morten Langfeldt Dahlback, filosof og kommentator i Adresseavisen og Ragna Vorkinnslien, bystyrerepresentant og gruppeleder for partiet Rødt i Trondheim.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »