Arendalsuka 2015

Civita deltar med to egne kveldsmøter under Arendalsuka i år.

TORSDAG 13. AUGUST kl.18.00-21.00:

Winston Churchill og 21 andre britiske statsministre

Vi inviterer til britisk aften med Hans Olav Lahlum og Jon Hustad innleder om Winston Churchill og 21 andre britiske statsministre. Første del vies til Winston Churchill: Hans liv, ideer og politikk – og ikke minst hans rolle som den europeiske sivilisasjons redningsmann under den 2.verdenskrig. Deretter vil Hans Olav Lahlum presentere 21 britiske statsministre på 42 minutter.

Møtet arrangeres på Symposium i Kirkegaten 1, Arendal.

Se live streaming fra møtet her!

Velkommen!

FREDAG 14.AUGUST kl.18-19.30:

Politisk aften med Kåre Willoch: Norsk politisk historie etter 1945

– Et alternativ til den sosialdemokratiske fortelling.

Hvor vellykket var egentlig Gerhardsen-perioden? Hvorfor fikk vi en økonomisk krise på 1970-tallet? Og hva var bakgrunnen og konsekvensene av høyrebølgen på 1980-tallet?

I kveld har vi invitert tidligere statsminister Kåre Willoch til å reflektere over norsk politisk historie etter 1945.

Møtet arrangeres på Symposium i Kirkegaten 1, Arendal.

Se live streaming fra møtet her!

Velkommen!

 

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »