Innvandring for utvikling?

Civita inviterte til frokostmøte på Café Christiania onsdag 1. november kl. 8.00 – 9.30

Migrasjon er for mange fattige veien til et bedre liv. Likevel får denne strategien lite oppmerksomhet i dagens utviklingspolitikk, bortsett fra enkelte forsøk på å bruke bistand til å begrense migrasjon. Hvordan kan Norge bidra til å styrke fordelene og redusere ulempene ved migrasjon fra fattige land?

I panelet var: Marta Bivand Erdal, forsker ved PRIO, Bjørn-Kristian Svendsrud, formann i FpU, Naomi Ichihara Røkkum, Venstre-politiker og tidligere generalsekretær i International Federation of Liberal Youth, og Arvinn Gadgil, tidligere statssekretær i Utenriksdepartementet for SV.

Se video fra møtet her:

Innlegg:

Debatt:

Her kan du høre podcast fra møtet:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »