Hva vet vi egentlig om utvikling?

Civita inviterte til frokostmøte på Café Christiania torsdag 12. november

Utviklingspolitikk baseres ofte på usikre estimater, antagelser og gode intensjoner. Men hva vet vi egentlig om fattigdom og utvikling? Kan vi stole på tallene som FN og Verdensbanken publiserer? Er det mulig å sikre en mer kunnskapsbasert utviklingspolitikk? Hvordan ser den i så fall ut?

Se video fra frokostmøtet med Morten Jerven, professor ved Norges miljø- og biovitenskapelige Universitet, Hanne Meldgaard, avdelingsdirektør utviklingspolitisk avdeling, Utenriksdepartementet, Øyvind Eggen, fagdirektør for evaluering, Norad, og Dan Banik, professor ved Senter for utvikling og miljø, Universitetet i Oslo.

Se innleggene her:

 

Se debatten her:

 

Hør podcast her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »