Ytringsfriheten i krise

Civita og Cappelen Damm inviterte til boklansering og debatt
torsdag 22. august

I boken Best å holde kjeft? – En liten bok om ytringsfrihetens krise skriver Frank Rossavik om ytringsfrihet og medier. Hva truer ytringsfriheten i dag? Er mediene preget av frykt slik at visse karikaturer eller ytringer ikke kommer på trykk? Hvordan kan mediene best verne om ytringsfrihet og åpen debatt uten at polariseringen blir for sterk?

I panelet var:
Frank Rossavik, forfatter og aviskommentator i Aftenposten, Lena Lindgren, politisk redaktør i Morgenbladet og Roar Hagen, tegner i VG.

Møtet fant sted i «Kjelleren» i underetasjen på Litteraturhuset i Oslo, Wergelandsveien 29.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »