Oslo Freedom Forum 2014

20.-22. oktober arrangeres årets Oslo Freedom Forum. Dissidenter, aktivister, ledere, journalister, politikere, entreprenører og forskere deltar og forteller om sine erfaringer og ideer.

Blant årets deltakere er Harvard-forsker Steven Pinker, tidligere politiske fange i Russland, Mikhail Khodorkovsky, den ukrainske demokratiaktivisten Yulia Marshevska, meksikanske Marcela Turati Muñoz og cubanske Yoani Sánchez.

Les mer om arrangementet og deltakelse her.

Civita arrangerer onsdag frokostmøte med Khodorkovsky, den kinesiske dissidenten Yang Jianli og den iranske forfatteren Marina Nemat, Frokostmøtet er dessverre fulltegnet. Arrangementet vil bli streamet live.

Civita er er en av Oslo Freedom Forums partnere, sammen med Amnesty International, Plan Norge, LIM og Den norske Helsingforskomité.

Se live streaming fra Oslo Freedom Forum her:

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »