Norsk politikk – hva nå?

Civitafrokost torsdag 15. november

KrF skal gå i forhandlinger med Solberg-regjeringen. Vil Erna Solberg nå sitt mål om samling av de ikke-sosialistiske partiene, eller kan vi forvente omkamp i KrF? Hvordan ser det politiske kartet ut frem mot kommunevalget neste høst og stortingsvalget i 2021? Hva blir de viktige sakene? Hvordan kan Venstre og KrF unngå sperregrensen? Vi har invitert sentrale politiske kommentatorer til å gi sine vurderinger.

I panelet var: 

Skjalg Fjellheim, politisk redaktør i Nordlys, Tone Sofie Aglen, politisk redaktør i Adresseavisen, Frithjof Jacobsen, politisk kommentator i VG og ansvarlig redaktør av den kristne dagsavisen Dagen Vebjørn Selbekk.

 

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »