Kongressvalget i USA: Vil Trump beholde flertallet?

Civita inviterte til frokostmøte tirsdag 30. oktober

Tirsdag 6. november er det valg til Kongressen. Vil demokratene overta flertallet både i Representantenes Hus og Senatet, eller vil republikanerne beholde flertallet? Hvordan vil valget påvirke polariseringen i landet? Og hva vil valgresultatet innebære for resten av presidentperioden til Donald
Trump?

I panelet var: Jan Arild Snoen, journalist Minerva, Hilde Restad, førsteamanuensis ved freds- og konfliktstudier, Bjørknes Høyskole og Ketil Raknes, doktorgradsstipendiat ved Høyskolen i Kristiania.

Møtet fant sted på Christiania, Nedre Vollgate 19, i Oslo.

Støtt Civita

Civita er en liberal tankesmie som gjennom sitt arbeid skal bidra til økt forståelse og oppslutning om de verdiene som ligger til grunn for en fri økonomi, det sivile samfunn og styrket personlig ansvar. Civita er en ideell virksomhet. Vårt arbeid består av debattmøter, seminarer, publikasjoner, skolering og viktige innspill i samfunnsdebatten. Dette er gjort mulig ved hjelp av støtte fra private.

Ditt bidrag vil bidra til at Civita kan fortsette det viktige arbeidet med å formidle kunnskap og ideer som utvider rommet for politisk debatt.

GI DITT BIDRAG HER »